Nieuwe fietsenwerkplaats Geef ’t Dordt

Een bank waar iemand op uitgekeken is, een tafel waar lief en leed aan is gedeeld of een ledikant waar een peuter is uitgegroeid; wat voor de één aan vervanging toe is, is voor iemand anders een nieuw begin.

Bij Geef het Dordt krijgen spullen een tweede leven. Worden bijv. ook fietsen opgeknapt. Dordtenaren, die in armoede leven, kunnen gebruik maken van deze kosteloze voorziening. Wekelijks worden meerdere huishoudens voorzien van spullen die door gulle donateurs worden geschonken.

Op deze manier biedt Geef het Dordt een laagdrempelige opstap naar een betere toekomst!

St Geef ’t Dordt heeft op zaterdag 30 september de nieuwe fietsenwerkplaats feestelijk geopend met hapjes en drankjes. Dankzij een enorme donatie van de Kiwanis, heel veel hulp van meerdere partijen en hun vrijwilligers willen zij, in samen het Da Vinci College, nog meer mensen in het zadel te helpen.

Zij bedankten alle betrokken partijen nogmaals ontzettend. Zonder hen was dit niet gelukt. Ook zetten zij op die manier hun vrijwilligers nog een keer in het zonnetje.

Zij gaan nagenieten en kunnen niet wachten om in hun nieuwe werkplaats aan de slag te gaan. Dus heb je nog een fiets staan die door anderen kan worden gebruikt: laat het hen weten! 🚲 (klik op het fietsje).

Bron: youtu.be

Categorieën

0_sw1lau_400x400

William Nederpelt

Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en de RPV