Dordrecht

Uitvoeringsprogramma Fiets 2023 – 2026

images0.persgroep

De gemeente Dordrecht wil dat Dordrecht een echte fietsstad wordt, veilig, duurzaam en gezond.

Door het college en dan met name de wethouder Verkeer, Rik van der Linden, is een programma opgesteld dat bol staat van ambitie. Aan dat programma heeft een aantal leden van de Fietsersbond meegewerkt.

Op 29 augustus zal in de gemeenteraadscommissie Fysiek dit programma worden besproken.

De Fietsersbond is gevraagd om hierop te reageren en dan een presentatie te verzorgen. Dat doen we natuurlijk graag. We vinden het echter ook goed wanneer iedereen die daar een mening over heeft dat deelt met ons zodat we het mee kunnen nemen.

He programma is hier te lezen. Reageren kan onder aan de pagina.

Uitgangspunten Mobiliteitsplan Dordrecht

Het fietsbeleid wordt in het grotere kader van het Mobiliteitsplan Dordrecht gezien. Het nog vast te stellen plan kent een horizon tot 2040. Dit mobiliteitsplan zal in het najaar worden besproken/vastgesteld. Over die gemeenteraadstukken en de aanpak van de raad is hier meer terug te lezen.

Mobiliteitsplan 2040

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Abonneer je dan op onze Terugtrapper.

 

Categorieën

0_sw1lau_400x400

William Nederpelt

Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en de RPV

2 responses to “Uitvoeringsprogramma Fiets 2023 – 2026

  1. Een extra ingang aan het Achterom voor de fietsenstalling zou heel goed zijn. Ik gebruik die fietsenstalling nooit omdat de entree te ver van het winkelgebied ligt. De stalling bij het Statenplein gebruikte ik heel vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *