Dordrecht

Fietsfestival

3 juni

52175504117_1025de6391_k

Op zaterdag 3 juni 2023 is het Wereld Fietsdag. Tijd voor een feestje! Met spellen, sporten en fascinerende workshops laten we je in Dordrecht alle gekke, mooie, gelukkige, grenzeloze en betoverende kanten van de fiets zien. Altijd al de enige echte TestKees willen ontmoeten? Dit is je kans. En vanaf het festivalterras kun je met een drankje en hapje al dat flanerende fietsgeluk op je gemak bekijken. Ook de ledenraad van de Fietsersbond vindt dan plaats in het Auditorium van het Dordrechts Museum.

Voor veel meer informatie kun je terecht op de speciale site van het fietsfestival.

En als je het leuk vindt om mee te werken aan een geslaagd festival. Dat kan.

Aanmelden kan hieronder.

Abonneer je voor updates ook op ons afdelingsblad De Terugtrapper.

Categorieën