Doortrappen

DOORTRAPPEN

Kom op vrijdag 10 juni naar de DOOR in het verkeer beurs in Sliedrecht. DOORlopen, DOORtrappen en DOORrijden in het verkeer kan tot je 100ste! Maar wel veilig. Deze verkeersbeurs is dé plek voor de 55-plusser die veilig en gezond mobiel wil blijven. Of het nou gaat om (elektrisch) fietsen, autorijden, campers, scootmobiel alles komt aan bod. Tot uw 100ste fit deelnemen aan het verkeer? Kom naar de beurs en beleef het zelf.

Iedere 55-plusser uit Drechtsteden en Alblasserwaard die op welke manier dan ook deelneemt aan het verkeer is welkom om langs te komen. Er zijn workshops, demonstraties of ervaar het zelf op het fiets- of het blindenparcours of maak een ritje op de scootmobiel. U kunt uw eigen fiets of e-bike even na laten kijken.

Gezond en veilig mobiel blijven tot je 100ste? Daar kunt u zelf aan iets aan doen. Bereid u goed voor door nu al te bekijken welke middelen of alternatieven er zijn en hoe u die gebruikt. Zo kunt u langer gebruik maken van de auto, de (elektrische) fiets of de scootmobiel en blijft u deelnemen aan de maatschappij.

De DOOR in het verkeer beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de RPV’s Drechtsteden en Alblasserwaard en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV Zuid-Holland). De ambitie is te komen tot nul verkeersslachtoffers. Maak een punt van nul! Elk slachtoffer is er een teveel.

U bent op vrijdag 10 juni van 12:00 tot 16:00 uur van harte welkom bij partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht. Toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op: www.doorinhetverkeerbeurs.nl

 

pdf ⋅ 1 MB

Seniorenbeurs flyer

Download

Categorieën