27 december 2014

presentatie Zuid-Holland

Op 17 december vond er een provinciaal overleg plaats van alle afdelingen en ambtenaren.

Door William Nederpelt is een presentatie verzorgd over het functioneren van de afdeling Drechtsteden. Deze is hieronder toegevoegd. De ter plaatse uitgedeelde Terugtrapper is hier terug te vinden. Ook de keuringskaart die wordt gebruikt is als bijlage hieronder toegevoegd.

Er zijn 20 knelpunten besproken. Een van de knelpunten is de bekende Groenezoom in Dordrecht. Daar is gelukkig al een oplossing voor bedacht.

Andere knelpunten hadden regelmatig betrekking op de zogenaamde kluif-, of turborotondes. Gelukkig is er in Papendrecht een mooi voorbeeld over hoe dat in de Drechtsteden is opgelost. Deze werd ook aan de anderen gepresenteerd als mogelijke oplossing. Voor meer zie de link.

In ieder geval was het weer leuk om zoveel betrokken vrijwilligers te zien. Een kaart op tafel doet wonderen.

Verder is o.a gesproken over de website en het belang ervan. Hieronder zie je daarom een statistisch overzicht over het bezoek van de site de afgelopen twee jaar. Blauw is 2014 en groen is 2013. Duidelijk is de stijging van het aantal bezoekers te zien. Er zijn dus meer mensen die de site bezoeken, dan dat er leden (380) zijn die de lokale Terugtrapper ontvangen.

⋅ 8 MB

presentatie afdeling Drechtsteden

William Nederpelt

Download

⋅ 57 KB

Keuringskaart

Fietsersbond Drechtsteden

Download

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *